Луната е в знак Стрелец до 23:19ч на 25 ноември – Този период е

...
Луната е в знак Стрелец до 23:19ч на 25 ноември – Този период е
Коментари Харесай

Бъдете активни, неизползваната енергия днес може да подрине здравето

Луната е в знак Стрелец до 23:19ч на 25 ноември – Този интервал е цялостен с оптимизъм, напредък " нагоре и напред ". Хората се стремят към социума, публичния живот, обществените връзки, стават по-философски настроени.

Добра позиция за пътешестване и проучване на живота. Може да възникне предпочитание да се повеселите и да се разгори  страст към хубавия живот. Хората в този момент са по-щедри, великодушни, решителни. Тези дни са подобаващи за вървене на черква: за изповед, кръщение, молебствия и така нататък За други, това е времето да си потърсят нравствен лидер, духовно образование, да потърсят своя път. Уязвими са черния дроб, бедрата, региона на таза, кръвоносната система, жлъчката. 

Луната се движи на луфт от 21:23ч до 23:19ч, след което минава в символ Козирог.

Лунен календар: 3 лунен ден от 09:21ч на 25 ноември до 10:32ч на 26 ноември

От енергийна позиция това е един доста мощен ден и затова рисков. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Добре  е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. 

Лесно може да се гневите и да станете раздразнителни, по тази причина е добре да имате самоконтрол и да сте сдържани. Старайте се да не проявявате персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас. 

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, евентуално имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден. 

Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията. Сексуалните сили в този момент са мощни. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност. Добре е водещата роля да се поеме от дамата.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако отрежете от краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.

Слънчев календар – 10 слънчев ден – Днес човек може да си сътрудничи с Бога. Още като станете сутринта от сън, вкарайте в мозъка си положителна мисъл и се настройте позитивно за новия ден. Хубаво е през целия ден да бъдете в отпуснато-медитативно положение. Денят символизира самоосъзнаването. Подходящо време за самоанализ, за метафизичен размисли, да се изследват най-фините ъгли на душeвността, за среща с вътрешното ни „ аз ”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР